Jeg en blogger

Det havde jeg alligevel aldrig forestillet mig. Mig som blogger.... Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre.
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave. Start med f.eks kød i linjen foran - skal skrives på engelsk - og klik så.

onsdag den 20. juli 2011

Fiskefrikassé

Her kommer opskriften på fiskefriskasséen - den er til fire personer
600 g hvid fisk, saft af 1/2 citron, 3 1/2 dl fiskefond, 40 g smør, 4 spsk mel, 1 1/2 dl vand fra asparges (på dåse), salt, hvid peber, 150 hele champignons  (dåse), 100 g rejer, 1 ds asparges, 1 glas hvidvin, 2 æggeblommer, 1/2 bdt. finthakket dild. Dryp fisken med citronsaft, lad det hvile 10 min. Lav saucen - skær fisken i store tern, drys med salt og peber, læg dem i saucen, lad det simre ca. 10 min. Efter 5 min. tilsættes rejerne, champignons og asparges. - i asparges-sæsonen er det ekstra lækkert at bruge friske grønne asparges også. De skal så blot i saucen samtidig med rejerne. Tilsæt hvidvin - varm igennem - og legér med æggeblommerne. Nu må det ikke koge mere. Drys dild over og servér med friskogt båndspaghetti, salat og et godt brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar