Jeg en blogger

Det havde jeg alligevel aldrig forestillet mig. Mig som blogger.... Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre.
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave. Start med f.eks kød i linjen foran - skal skrives på engelsk - og klik så.

tirsdag den 17. december 2013





Sådan en mørk december-aften
Er det lidt lækkert med en hjemmelavet kartoffel-porresuppe. Og denne er nem, hurtig og rigtig lækker cremet. Her er opskriften:
2 porrer snittet fint, 1 stor gulerod i små tern, 1 persillerod i små tern, 3 bagekartofler også i små tern - dækkes med en god bouillon - ca. 2 cm over grøntsagerne. Koges med lidt salt og peber til grøntsagerne er godt møre. Blendes godt og grundigt , tilsættes 2,5 dl madlavningsfløde 18%, koges op - og er klar. 
Jeg havde ristet en pakke bacon, selleri  i meget små tern ristes i resten af fedtstoffet fra bacon'en, det hele blandes med masser af klippet purløg. Vi fik plukket koldrøget peberlaks til sammen med godt brød. Go' fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar