Jeg en blogger

Det havde jeg alligevel aldrig forestillet mig. Mig som blogger.... Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre.
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave. Start med f.eks kød i linjen foran - skal skrives på engelsk - og klik så.

tirsdag den 8. januar 2013

Søde Jasminas fantastiske gulerodsboller
Det er uden tvivl de bedste gulerodsboller, jeg har smagt. Og heldigvis har Jasmina haft dem med flere gange på arbejde til stor glæde for os - hendes kolleger. Jeg har været så heldig at få opskriften - og bagte dem forleden. Guf. Her er opskriften:
5 dl lunkent vand, 50 g gær, 1 spsk sukker, 2 tsk salt, 1,5 dl olie, 2 æg, 1 kg mel, 200 g solsikkekerner, 200 g reven gulerod, æg til pensling. Æltes - gerne på en røremaskine - i mindst ti minutter. Hæver ca. én time, Sættes på bagepladen ved hjælp af to skeer - dejen er meget klistret, efterhæver ca. 30 min., bages ved 200 grader i ca. 15 min. Mine blev pænt store, så jeg fik 15 stk. ud af denne portion. Go' fornøjelse. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar