Banancupcakes med Bailey-icing
175 g blødt smør røres med 200 g sukker og 2 tsk vanillesukker, tilsæt 3 æg ét ad gangen, 1/2 tsk salt, 350 g mel sigtes i sammen med 1 1/2 tsk bagepulver og til sidst 1 1/2 dl mælk. Der bliver ca. 16 cupcakes af denne portion. Icing: 3 pasteuriserede æggehvider, 2 tsk citron, 300 g formellis - piskes/røres ca. 15 min. - derefter røres ca. 150-200 g flormelis i, til det har den rigtige konsistens, og det er, når massen er fast nok til at sprøjte på - tilsæt Bailey-koncentrat, til det smager (kan købes hos f.eks Specialkøbmanden.dk)
Jeg en blogger
Det havde jeg alligevel aldrig forestillet mig. Mig som blogger.... Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre.
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave. Start med f.eks kød i linjen foran - skal skrives på engelsk - og klik så.
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave. Start med f.eks kød i linjen foran - skal skrives på engelsk - og klik så.
mandag den 25. juli 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar