Her kommer opskriften på fiskefriskasséen - den er til fire personer
600 g hvid fisk, saft af 1/2 citron, 3 1/2 dl fiskefond, 40 g smør, 4 spsk mel, 1 1/2 dl vand fra asparges (på dåse), salt, hvid peber, 150 hele champignons (dåse), 100 g rejer, 1 ds asparges, 1 glas hvidvin, 2 æggeblommer, 1/2 bdt. finthakket dild. Dryp fisken med citronsaft, lad det hvile 10 min. Lav saucen - skær fisken i store tern, drys med salt og peber, læg dem i saucen, lad det simre ca. 10 min. Efter 5 min. tilsættes rejerne, champignons og asparges. - i asparges-sæsonen er det ekstra lækkert at bruge friske grønne asparges også. De skal så blot i saucen samtidig med rejerne. Tilsæt hvidvin - varm igennem - og legér med æggeblommerne. Nu må det ikke koge mere. Drys dild over og servér med friskogt båndspaghetti, salat og et godt brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar