Jeg en blogger

Det havde jeg alligevel aldrig forestillet mig. Mig som blogger.... Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre.
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave. Start med f.eks kød i linjen foran - skal skrives på engelsk - og klik så.

fredag den 11. oktober 2013

18 timer senere så den sådan her ud


Det er en oksecuvette - ca. 1,4 kg - og efter 18 timer ved 55 grader, fik den grill, til fedtet var sprødt og lækkert. Kødet var så mørt, som var det oksemørbrad, og al saft blev inden i stegen, da den blev skåret. Vi fik hjemmeskårne pommesfrites, ekstrafine ærter og bearnaisesauce til - og alt dette på en onsdag aften. Go' fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar