Ældstebarnets yndlingskage - drømmekagen
I morgen skal vi male - altså træværket på huset. Aldeles træls arbejde, synes vi her. Heldigvis kommer begge sønnerne hjem og hjælper. Og yngstebarnet fik lov at vælge menuen til aften - farsbrød rullet med parmaskinke og pikant flødeost inden i, og dækket med bacon uden på, ovnbagte kartofler og grøntsager til - og ældstebarnet får så sin yndlingskage. Opskriften er fra Karolines Køkken. Go' fornøjelse.
I morgen skal vi male - altså træværket på huset. Aldeles træls arbejde, synes vi her. Heldigvis kommer begge sønnerne hjem og hjælper. Og yngstebarnet fik lov at vælge menuen til aften - farsbrød rullet med parmaskinke og pikant flødeost inden i, og dækket med bacon uden på, ovnbagte kartofler og grøntsager til - og ældstebarnet får så sin yndlingskage. Opskriften er fra Karolines Køkken. Go' fornøjelse.
1 kage - ca. 20 stykker
- 4 æg
- 300 g sukker (ca. 3½ dl)
- 250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
- 3 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 dl mælk
- 50 g smør
- Fyld
- 100 g smør
- 150 g kokosmel (ca. 4¼ dl)
- 225 g brun farin (ca. 3¾ dl)
- ½ dl mælk
- Bagetid: Ca. 20 min. ved 200°
Bagetid med fyld: Ca. 5 min. ved 225°. -
20 PortionerFyld: Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag kagen ud og skru op for ovnen. Fordel fyldet på kagen og bag den færdig, stadig midt i ovnen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar