Det er godt nok de bedste......
sagde ældstesønnen, da vi - efter en fantastisk aften med strålende solskin og dejlig varme havde siddet på terrassen og spist grillmad - trak ind i stuen for at se billeder fra hans og kærestens nyligt overståede tre ugers rejse i USA - og så skulle nyde disse minicupcakes. Det er banankager - faktisk lavet af red velvet - uden kakao og tilsat tre bananer - med en liflig swirl af karamelflødeskum. Så bliver det bare ikke bedre. Skummet er lavet af kondenceret mælk - kogt i den uåbnede dåse i fire timer - og derefter rørt op i flødeskum. Hold da op:o) Her er opskriften på kagerne: 120g smør,
stuetemperatur, 300g sukker, lidt rød pastafarve, 2 æg, 275g mel, 1 tsk
natron, 20 g kakao, 2 tsk vanillepulver, 21/2 dl kærnemælk. Mel, natron og vanille blandes i en skål. Smør og sukker piskes, til det er luftigt, kærnemælken hældes i. Tilsæt æg ved lav hastighed, pas på ikke at røre for meget, så bliver
kagerne tunge. Sigt melblandingen i. Der blev 69 minicupcakes af denne portion. Bages ved 210 grader ca. 8-10 min., til der ikke hænger noget ved, når man stikker et træspyd i
kagen. Go' fornøjelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar