Jeg en blogger
Det havde jeg alligevel aldrig forestillet mig. Mig som blogger.... Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre.
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave. Start med f.eks kød i linjen foran - skal skrives på engelsk - og klik så.
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave. Start med f.eks kød i linjen foran - skal skrives på engelsk - og klik så.
mandag den 1. april 2013
Jordbærkage med mazarinbund.....
Langfredag skulle ungerne, svigerdøtre og mine forældre komme til middag - og alle elsker jordbærkage. Så jeg lavede denne med mazarinbund, penslede et lag mørkt chokolade, så et lag chokoladesmørcreme (med smeltet mørkt chokolade), der var pisket op, et lag vanillecreme, jordbær og så ribsgele, smeltet og hældt over. Til sidst revet hvid chokolade - Mums, den var god.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar