Øh - lidt af det - og lidt af det.....
Og så skal de stå i formen natten over på køkkenbordet og hæve. Om morgenen tændes ovnen på 210 grader - når den er varm, sættes bollerne ind, bages ca. 15-20 min. og vupti - så er der friskbagte boller til morgenteen. Iflg. opskriften skulle der bruges:15 g gær, 3 dl kærnemælk, 1 dl lunkent vand (opløs gæren heri), 2 dl havregryn, 1 tsk salt og 5-6 dl mel. Jeg kom så også et skvæt solsikkekerner i - og melet blev en blanding af grov hvid hvede, spelt, lidt durum og alm. hvedemel. Dejen kørte 20 min. i røremaskinen, og var blød og let klistret - uden dog at hænge i fingrene. Ret nemt, ikk? Go fornøjelse. Nåh ja, de endte med at se sådan her ud og smagte fantastisk:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar