Pokkers - jeg nåede det ikke
Altså at få taget billedet, før fadet så sådan her ud. Det er en Kærnemælkssandkage - opskriften er fra The Hummingbird Bakery, kagebog, og den smagte, som min søde chef sagde "Den er i særklasse god":o) Tak søde Lisette. Dog vil jeg sige, at jeg tilføjede 50 g hakkede mandler, 75 g grofthakket chokolade og citronsaft af 1 citron. Mums. Her er opskriften: 125 g Becel, 325 g sukker, 3 æg, 200 g hvedemel, 1/2 tsk natron, 1/2 tsk salt, 1 1/4 dl kærnemælk, 1/4 tsk vanilleekstrakt. Becel piskes med sukker til det er hvidt og luftigt. Æggene tilsættes ét ad gangen. Derefter kærnemælk - og tørstofferne sigtes i. Bages i en aflang form (ca. 23x13 cm), der er smurt godt, ved 170 grader i ca. 35-40 min. Glasur laves af saften af 1 citron, lidt mælk og flormelis - og så piftede jeg farven lidt op med gul pastafarve. Go' fornøjelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar