Jeg en blogger
Det havde jeg alligevel aldrig forestillet mig. Mig som blogger.... Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre.
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave. Start med f.eks kød i linjen foran - skal skrives på engelsk - og klik så.
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave. Start med f.eks kød i linjen foran - skal skrives på engelsk - og klik så.
fredag den 2. september 2011
Sådan ser en slikket gryde ud
Menuen i dag var store, tykke rumpsteaks med fyldte bagekartofler (kartoflen taget ud, rørt med smør, lidt fløde, salt, peber, ristet bacon og friskpresset hvidløg - derefter tilbage i skallen og i ovnen i ca. 20 min. ved 225 grader). Dertil hjemmelavet bearnaicesauce. Opskriften på saucen kommer her: 4 æggeblommer (stuetemperatur) piskes i en skål med 1 1/2 dl piskefløde og 2 spsk bearnaiceessens). 125 g smør smeltes, afkøles ganske let, og piskes langsomt i æggemassen, når den er begyndt at tykne, den må ikke koge, så skiller den).Pisk godt og grundigt, tilsæt finthakket estragon - og servér. Vi fik letristede grønne asparges og forårsløg til. Go' fornøjelse.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar