Jeg en blogger

Det havde jeg alligevel aldrig forestillet mig. Mig som blogger.... Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre.
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave. Start med f.eks kød i linjen foran - skal skrives på engelsk - og klik så.

mandag den 4. november 2013




Uhm - tigerrejer og kammuslinger
Er altid bare lækkert. Vi skulle have gæster - og så tænkte jeg, at vi skulle prøve denne variation. Det er en - skal vi sige - porresuppe - lavet af 3 porrer i tynde skiver, der svitses i smør - uden de får farve - og tilsættes 2,5 dl piskefløde. Og nogen gange må man altså gerne nyde "rigtig" fløde. Krydres med salt og peber. Tigerrejer og kammusling grilles på en grillpande, der er smurt med smør - til de er møre. Forretten kan laves i god tid, den blev serveret afkølet - ikke køleskabskold, men afkølet. Jeg serverede ristet brød til - og det smagte ganske fantastisk.  Der er til seks kuverter i porresuppen. Go' fornøjelse.